Mötesplatsen för dig inom trafik och samhällsutveckling, jan, 20 2019
Senaste Nytt

Birka Cruises prisat av resebranschen

Foto: Birka Cruises
Foto: Birka Cruises
Publicerad av
Christer Wiik - 13 feb 2018

Birka Cruises, Sveriges enda renodlade kryssningsrederi, har utsetts till Sveriges bästa rederi. Det skedde nyligen under Grand Travel Award, resebranschens årliga prisutdelning.

– Vi hoppar högt av glädje över att priset är tillbaka i våra händer, ett pris som betyder mycket för vårt företag och våra medarbetare. Jag vill rikta en stor kram till alla som har röstat på oss och jag lovar att vi kommer göra allt för att fortsätta utveckla Sveriges bästa rederi, säger Satu Andersson, VD för Birka Cruises.

– Vi må vara minst men är ofta först med unika nyheter – allt från Höga Kusten till tomten i Rovaniemi och exklusiv ö-luffning eller cykel- och vandringskryssningar. Samarbete med starka varumärken som Friskis&Svettis och Temaresor gör att allt fler får upp ögonen för vår produkt, säger Satu Andersson.

Juryns motivering: ”Birka Cruises hittar ständigt nya koncept. Långkryssningarna under sommaren har blivit en succé.”

Grand Travel Award arrangerades för 26:e året i rad av affärs- och branschtidningen Travel News. Under kvällen utsågs vinnare olika klasser, framröstade av resebyråanställda över hela Sverige som betygsätter de nominerade utifrån tre kriterier: support/service, produktkvalitet och utveckling samt marknadsaktiviteter/reklam. 

Annons

Annons

Annons