Mötesplatsen för dig inom trafik och samhällsutveckling, okt, 17 2018
Senaste Nytt

Green Cargos blogg ”Hållbar logistik” prisad

Foto: Green Cargo
Foto: Green Cargo
Publicerad av
Christer Wiik - 12 feb 2018

Varje år utser företaget Navigator den bästa bloggen inom 10 utvalda branscher. I år har Green Cargos blogg "Hållbar logistik" blivit utsedd till Sveriges bästa logistikblogg.

Juryn består av byråns digitala strateger och copywriters, med lång erfarenhet av vad som krävs för att skapa en riktigt intressant och framgångsrik blogg.
En lång rad bloggar inom respektive bransch gås igenom grundligt och vinnaren utses genom en sammantagen bedömning av: tonalitet, design, funktionalitet, innehåll och sökmotoroptimering (SEO).

– På vår blogg delar våra medarbetare med sig av sin erfarenhet och kunskap kring hållbara logistiklösningar, säkra och klimatsmarta transporter och ekonomisk hållbarhet. För oss är det viktigt att skapa opinion för rättvisa villkor och en fungerande infrastruktur för järnvägstransporter och då är bloggen en viktig kanal. Jag är oerhört glad och stolt att vi fått detta pris, säger HR- och kommunikationsdirektör Sohana Josefsson.

Juryns motivering:
”Green Cargos blogg Hållbar logistik handlar bland annat om utveckling och innovation inom branschen men även om logistiknyheter och opinionsbildning. Bloggen fokuserar givetvis på hållbarhet och de många fördelarna med att frakta gods med tåg. Med alltid aktuella frågor och informativ och övertygande tonalitet är bloggen en solklar vinnare i kategorin logistik”

 

Annons

Med införandet av sensorer på järnvägens infrastruktur så skapas möjligheter till att förändra både arbetssätt och affärsmodeller. Det gör det i sin tur möjligt att tackla problemen med eftersatt underhåll.

– Banbrytande förändringar kan skapas genom att beställarna ställer nya krav som skapar incitament för leverantörerna att förändra sina affärsmodeller, säger produktutvecklaren Björn Lundwall.
Med införandet av sensorer på järnvägens infrastruktur så skapas möjligheter till att förändra både arbetssätt och affärsmodeller. Det gör det i sin tur möjligt att tackla problemen med eftersatt underhåll. – Banbrytande förändringar kan skapas genom att beställarna ställer nya krav som skapar incitament för leverantörerna att förändra sina affärsmodeller, säger produktutvecklaren Björn Lundwall.

Järnväg 4.0 löser underhållsbristen

Sensorer på infrastrukturen är redan verklighet. Snart kommer de att förändra järnvägsbranschen i...

Annons

Annons