Mötesplatsen för dig inom trafik och samhällsutveckling, sep, 20 2018
Senaste Nytt

Fler sommarresmål från Umeå Airport

Foto: Peter Phillips
Foto: Peter Phillips
Publicerad av
Christer Wiik - 09 jan 2018

Allt fler resenärer uppskattar närheten och bekvämligheten med att åka på semesterresor direkt från regionens flygplats. Umeå Airport har utökat antalet destinationer och kommer under sommaren att erbjuda resor till 7 semestermål. det skriver Swedavia i ett pressmeddelande. 

Under sommaren och även under delar av våren och hösten erbjuds resor från Umeå direkt till:

  • Antalya i Turkiet
  • Chania och Rhodos i Grekland
  • Cypern
  • Mallorca i Spanien
  • Bulgarien
  • Split i Kroatien

Ett utökat reseutbud till semesterorter från Umeå Airport ger en ökad tillgänglighet till och från Sverige samtidigt som det ger gynnsamma effekter för miljön, då behovet av långa enskilda transporter och mellanlandningar undviks.

– Det är mycket glädjande att fler och fler resenärer sätter värde på att bekvämt kunna resa från sin hemmaflygplats direkt till sommarens semesterresmål, säger Bengt-Ove Lindgren, flygplatschef Umeå Airport.

 

Annons

Med införandet av sensorer på järnvägens infrastruktur så skapas möjligheter till att förändra både arbetssätt och affärsmodeller. Det gör det i sin tur möjligt att tackla problemen med eftersatt underhåll.

– Banbrytande förändringar kan skapas genom att beställarna ställer nya krav som skapar incitament för leverantörerna att förändra sina affärsmodeller, säger produktutvecklaren Björn Lundwall.
Med införandet av sensorer på järnvägens infrastruktur så skapas möjligheter till att förändra både arbetssätt och affärsmodeller. Det gör det i sin tur möjligt att tackla problemen med eftersatt underhåll. – Banbrytande förändringar kan skapas genom att beställarna ställer nya krav som skapar incitament för leverantörerna att förändra sina affärsmodeller, säger produktutvecklaren Björn Lundwall.

Järnväg 4.0 löser underhållsbristen

Sensorer på infrastrukturen är redan verklighet. Snart kommer de att förändra järnvägsbranschen i...

Annons

Annons