Mötesplatsen för dig inom trafik och samhällsutveckling, maj, 24 2018
Senaste Nytt

SAS öppnar direktlinje till Eilat

Startar ny direktlinje mellan Stockholm och Eilat inför vintern 2017

Foto: SAS
Foto: SAS
Publicerad av
Peter Höök - 20 apr 2017

I SAS vinterprogram lanseras en ny direktlinje mellan Stockholm och Eilat med start 28 oktober. SAS kommer att flyga till Eilat med avgångar en gång i veckan på lördagar fram till 24 mars 2018.

Vi är glada över beslutet att SAS nu kommer att flyga direkt från Stockholm till Eilat, säger Mr.Yariv Levin, Israeli Ministry of Turism. Det har länge varit vårt mål att införa direktlinjer till Israel, vilket också är på stor uppgång då flera flygbolag numer flyger hit med ett rekordstort antal resenärer. Vi välkomnar de svenska turisterna som återvänder till Eilat och som väljer en attraktiv och unik destination som denna. Att uppleva exempelvis öknen under vintersäsongen är en unik upplevelse, säger Levin.

SAS fortsätter att starta nya linjer till populära destinationer för att förbättra utbudet till våra resenärer. Vi följer nu upp några av våra senaste nyheter med en ny direktlinje till Eilat, som svenska turister rest till i flera decennier, säger Anders Wahlström, försäljningschef Sverige.

Annons