Mötesplatsen för dig inom trafik och samhällsutveckling, maj, 24 2018
Senaste Nytt

Norwegian lanserar ny direktlinje till Asien

Norwegian 787 Dreamliner. Foto: Norwegian
Norwegian 787 Dreamliner. Foto: Norwegian
Publicerad av
Christer Wiik - 20 apr 2017

Sedan tidigare flyger Norwegian till Bangkok från Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Nu lanserar det norska flygbolaget sin andra destination i Asien - en ny direktlinje mellan London Gatwick och Singapore.

Med start 28 september börjar Norwegian för första gången att flyga mellan London Gatwick och Singapore. Avgångarna har bra anslutningsmöjligheter från Stockholm, Köpenhamn och Oslo.

– Våra långdistanslinjer är väldigt populära med en beläggning på över 90 procent. Det bevisar att våra kunder vill ha ännu fler långdistanslinjer till låga priser. Det är därför med stor glädje vi lanserar vår första linje till Singapore, säger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

–Vi hoppas att skandinaviska myndigheter ser betydelsen av fler direktlinjer till Asien även från Skandinavien och säkerställer att Norwegian får nödvändiga överflygningsrättigheter till Asien, fortsätter Bjørn Kjos.

Om den nya linjen:
Sträckan mellan London Gatwick och Singapore kommer att trafikeras fyra gånger i veckan med start 28 september och fem gånger i veckan från och med oktober. Den nya linjen har bra anslutningsflyg från Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Singaporelinjen kommer att flygas med bolagets 787 Dreamliner.
Källa: Norwegian

 

Annons