Mötesplatsen för dig inom trafik och samhällsutveckling, maj, 24 2018
Senaste Nytt

Tallink Silja prisat

Tallink Silja korades till vinnare i kategorin "Bästa rederi" på årliga branschgalan Grand Travel Award  i Stockholm. Galan som i år firar 25-årsjubileum delade ut priser i sammanlagt 15 kategorier i ett fullsatt Vinterträdgården på Grand Hotel med över 500 gäster.

Tallink Silja korades till vinnare i kategorin "Bästa rederi" på årliga branschgalan Grand Travel Award. Foto: Tallink Silja
Tallink Silja korades till vinnare i kategorin "Bästa rederi" på årliga branschgalan Grand Travel Award. Foto: Tallink Silja
Publicerad av
Christer Wiik - 17 feb 2017

– Det känns fantastiskt skönt att vi har fått branschens uppskattning och erkännande för alla de produkter och tjänster som vi erbjuder. Vi är genuint tacksamma och väldigt glada för att all den ansträngning som vi gjort under senare tid nu burit frukt; inte bara sett till ökade passagerarvolymer på våra fartyg, utan även genom de stärkta relationerna till alla våra viktiga och uppskattade samarbetspartners inom branschen. Detta sporrar oss samtidigt att med än större kraft att fortsätta den resa av positiv utveckling som vi befinner oss på, säger Marcus Risberg, vd Tallink Silja AB. 

Juryns motivering för Tallink Silja i kategorin bästa rederi: 
"Temakryssningar som Let´s party, Rock the boat och Galaxy Beats alterneras senior- och julkryssningar. Tallink Silja Line har hittat sin plats i den konkurrensutsatta kryssningsbranschen"

Annons