Mötesplatsen för dig inom trafik och samhällsutveckling, jun, 19 2018
Senaste Nytt

Ny avdelningschef hos Svevia

Lennart Eriksson har utsetts till chef för avdelning Tillverkning inom division Beläggning i Svevia. Han tillträdde den 1 februari, 2017.

Lennart Eriksson ny avdelningschef i Svevia. Foto: Svevia
Lennart Eriksson ny avdelningschef i Svevia. Foto: Svevia
Publicerad av
Christer Wiik - 08 feb 2017

– Jag är mycket stolt över att Lennart Eriksson tar steget till rollen som avdelningschef för Tillverkning. Han har arbetat länge på Svevia och har som divisionens inköpschef stora kunskaper om vår affär, säger Anders Gustafsson, divisionschef Beläggning.

Lennart Eriksson kom till Svevia 2009 från bilindustrin och började sin karriär som inköpschef division Beläggning, en roll han fortsätter i parallellt med sin nya tjänst. 2013 fick han även ansvaret för divisionens kvalité, miljö- och arbetsmiljöfrågor, en roll han nu lämnar vidare i och med sin nya tjänst.

– Jag är väldigt glad att få ansvara för Svevias asfalt- och emulsionstillverkning. Under mina 8 år på Svevia har jag lärt känna och träffat de flesta av mina nya medarbetare och vet vilken yrkesstolthet och kunskap som finns. Jag ska verka för att Tillverkning fortsatt ska vara en trivsam och lönsam avdelning där vi tillsammans med våra kunder utvecklar våra affärer till att bli de bästa på marknaden, säger Lennart Eriksson.

 

Annons

Annons

Annons