Mötesplatsen för dig inom trafik och samhällsutveckling, sep, 20 2018
Senaste Nytt

Ny vd för Taxi Stockholm

Foto: Anna Schori/Taxi Stockholm
Foto: Anna Schori/Taxi Stockholm
Publicerad av
Henrik Ståhl - 27 jan 2016

Styrelsen för Taxi Stockholm har utsett Johan Lagerhäll till vd för Taxi Stockholm.

- Johan Lagerhäll har tackat ja till erbjudandet att bli ny vd för Taxi Stockholm och det är glädjande. Johan är en erfaren vd och hans personliga egenskaper präglas av affärsmässighet, beslutsförhet och gedigna ledaregenskaper. Han har den kompetens och kapacitet som krävs för att ta koncernen med Taxi Stockholm in i framtiden säger Dimitrios Faniadis, ordförande i Taxi Stockholms styrelse i ett pressmeddelande.

Annons

Med införandet av sensorer på järnvägens infrastruktur så skapas möjligheter till att förändra både arbetssätt och affärsmodeller. Det gör det i sin tur möjligt att tackla problemen med eftersatt underhåll.

– Banbrytande förändringar kan skapas genom att beställarna ställer nya krav som skapar incitament för leverantörerna att förändra sina affärsmodeller, säger produktutvecklaren Björn Lundwall.
Med införandet av sensorer på järnvägens infrastruktur så skapas möjligheter till att förändra både arbetssätt och affärsmodeller. Det gör det i sin tur möjligt att tackla problemen med eftersatt underhåll. – Banbrytande förändringar kan skapas genom att beställarna ställer nya krav som skapar incitament för leverantörerna att förändra sina affärsmodeller, säger produktutvecklaren Björn Lundwall.

Järnväg 4.0 löser underhållsbristen

Sensorer på infrastrukturen är redan verklighet. Snart kommer de att förändra järnvägsbranschen i...

Annons

Annons